用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 聖母同福馬,如何決擇
樓主: 艾艾
go

聖母同福馬,如何決擇 [複製鏈接]

回覆:艾艾 的帖子

我仔係福馬二年級,暫時我都唔覺得老師無愛心囉,我仔係曳仔一名,去到邊都會比人罰,比人留意住,但一年級時老師都會比機會佢做下班長,就算佢要早放出外參加比賽,比賽完左學校未放學,佢都主動要求返返學校上堂,可見小朋友真係返學返得好開心。
一間學校總會有不同類型老師,我覺佢某老師好,其他家長又未必有相同感受,只可以話睇你好唔好彩,一間公司都未必個個同事合行黎啦

回復 wonderbaby 的帖子

聽完你講我個心安落D,我以前讀福馬時D老師,訓導主任大多數都好嚴,笑容多.不過上年去開放日見D老師都好年輕,nice,同我個年代完全唔同.

引用:回復+wonderbaby+的帖子 聽完你講我個心安

原帖由 艾艾 於 13-11-16 發表
回復 wonderbaby 的帖子

聽完你講我個心安落D,我以前讀福馬時D老師,訓導主任大多數都好嚴,笑容多.不過 ...
當然到高年級時,老師要求會有不同,我就未到呢個階段,我只可以講現況你知,到最後揀邊間小學,都應該由你同先生一齊商議而決定

好開心我仔都入到福馬,我女是福馬畢業生,而家讀緊何文田迦密中學中二。

回覆 cococheng88 的帖子

我都好開心,真係抽到福馬,多數去褔馬唔去聖母
‹ 上一主題|下一主題