用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖家學校 九龍城聖家扣門要準備咩文件??
go

九龍城聖家扣門要準備咩文件?? [複製鏈接]

我見佢網上乜都冇提, 有冇jm 知道係咪放低份profo就ok??
   0    0    0    0

Yes,有校工姨姨收,在門口放低就得,要盡快交了!
[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/46558/ticker4.png[/img]

回覆:wong_cat 的帖子

當年亞囡都係叩門入了聖家(九龍城),你盡早放底profile比學校,如果佢地覺得ok會call你囡囡interview, 如interview ok, 佢地會call 2nd interview見校長!何校長好好人,放心!

我都交左.....希望有收到通知去見啦

回復 Henry223 的帖子

Henry 223

請問去年叩門考什麼的 ? 是否要做 paper ?
謝謝回覆

Thanks

回復 midcofung 的帖子

當年亞囡只得5years, 佢只係話老師比幅圖佢睇, 跟住叫佢講番個故事出來, 又叫佢畫畫. 當時佢只講左咁多, 不過我覺得唔止, 因為都入左去成個鐘有多, 不過都成4年前了 !
‹ 上一主題|下一主題