用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 用緊Oxford Path 嘅mama交流吓
樓主: 阿月巴
go

用緊Oxford Path 嘅mama交流吓  

可以半set咁去買?我小朋友三歲半,琴日去左會展,話故事書係分3個level既, level 1 (應該指0~3歲果set)&level2一定要group埋一起買 + 啟思中英文裝備系列(foundation pack),total好似要$41800. 又或者level 2(唔可以單買) + level3 + 啟思foundation pack, total要$43800; 話只有level 3可以單買+foundation pack $29800. 你地有無聽過?

剛剛見到賣53800

回覆:用緊Oxford Path 嘅mama交流吓

請問各媽媽有沒有心得?心大心細中

elainekk916 發表於 15-7-21 02:39
可以半set咁去買?我小朋友三歲半,琴日去左會展,話故事書係分3個level既, level 1 (應該指0~3歲果set)&le ...
請問level 2同level 3係咩?

引用:我買咗半年,囡囡宜家13個月,都會自已攞書

原帖由 阿月巴 於 13-03-20 發表
我買咗半年,囡囡宜家13個月,都會自已攞書睇吓,但唔耐…..我冇俾過啲story dvd佢睇,有冇媽媽可以分享吓 ...
我都想大家可以多啲交流,我BB而家幾個月大,開始用咗一個月多啲到啦。呢套書好多時都係閱讀,你哋有冇辦法,令到小朋友多啲機會,用得返D英文出嚟啊?

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

各位國民,近日網站收到一封來自牛津大學出版社(中國)有限公司」的信件,表示我站內「用緊Oxford Path 嘅mama交流吓」一文,部份內容失實,要求登出以下聲明澄清,並保留法律追究權利。

再一次提醒國民,由於文責自負,請留意用詞,免生誤會及負上不必要的責任。