用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 如何為K1小朋友作升小準備
樓主: lhingw
go

如何為K1小朋友作升小準備 [複製鏈接]

回覆:lukimama 的帖子

引用:回復+lhingw+的帖子 佢而家K1,+上左2+個月

原帖由 lukimama 於 13-02-28 發表
回復 lhingw 的帖子

佢而家K1, 上左2 個月朗讀班, 到而家大概JOIN左5-6個比賽, 冠亞季優異獎都攞過, 我PM ...
可否PM資料比我,thanks

回復 lukimama 的帖子

佢而家K1, 上左2 個月朗讀班, 到而家大概JOIN左5-6個比賽, 冠亞季優異獎都攞過, 我PM資料比你.

我想要一D有關資料
THX!!

已sent.  請查收.

回覆:cats123 的帖子

可唔可以pm我朗誦資料

回復 sweetbaby999 的帖子

可否也pm朗誦的資料比我?因我找了一段時間也找不到。萬分感激你的幫忙!

引用:回復+lhingw+的帖子 佢而家K1,+上左2+個月

原帖由 lukimama 於 13-02-28 發表
回復 lhingw 的帖子

佢而家K1, 上左2 個月朗讀班, 到而家大概JOIN左5-6個比賽, 冠亞季優異獎都攞過, 我PM ...
我都想要d資料,可唔可以pm我呀?thanks!

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 請自行 PM會員查詢, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls check PM / Pls PM me etc.

現將此帖關閉, 謝謝!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題