用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問已有家長收到播道結果?
樓主: ruthy
go

請問已有家長收到播道結果?  

sansan2008 發表於 12-10-22 17:49
Yes.  剛收call, 星期四前要交留位費
Hi sansan2008
請問你邊日去了註冊, 多唔多人?
謝分享!

Happyfather2007 發表於 12-10-22 18:00
四點幾收到電話,話星期四前去註冊
hi Happyfather 2007
請分享下你去註冊的情況嗎?
大家想知道多唔多人, 謝謝

是因 發表於 12-10-22 21:23
我原來 4:05
有miss call 2366xxxx
佢有留言話取錄
Hi 是因
如有去註冊請分享下當日情況, 大家想知多唔多人, 謝分享

irenedidi 發表於 12-10-24 14:44
心情十上十落中, 收到電話通知, 要星期四前登記, 但一想到要登記, 就即時要放棄大抽獎, 我知大抽獎係渺茫,  ...
hi irenedidi
最後有冇註冊呀? 如有可否分享下, 大家想知多唔多人...
thanks!

piggy2007 發表於 12-10-22 21:41
我都收到電話, 都係要星期四註冊, 十五十六中
hi piggy2007
你考慮成點呀?如有註冊請分享下, 多唔多人呀?
thanks!

回復 chung_mama 的帖子

I hope so la!  Thank you!

Finally I take the offer and forfeit my lucky draw, though I am living in Kowloon Tong.  C6 helped to register and he said that nobody line up during that time.  But my C6 went quite late (last minute).  Hope all of you will get an offer soon.

piggy2007 發表於 12-10-25 17:49
Finally I take the offer and forfeit my lucky draw, though I am living in Kowloon Tong.  C6 helped t ...
thank you so much for your reply!
最遲一分鐘去註冊真係幾險, 希望其他媽媽包括我盡快收到電話/信通知註冊啦; )

tung0409 的帖子

我們Give up 咗個offer.

回覆:請問已有家長收到播道結果?

曰日都步住個電話, 去個洗手間又怕miss call,等嘅時間實在太艱苦了。

Interview 當曰,我同老公都答得算好,希望快些有offer 喇。

希望在明天!

回覆:ruthy 的帖子

我諗明天會再打電話,希望在明天

回復 ruthy 的帖子

我老公好buy播道的理念,而且回應問題都幾好,但都沒收到電話.希望明天會收到.

有無人問過學校,今日係咪會call waiting ?謝謝

回覆:aleelee 的帖子

我估計只是call了部份高分考生註冊,大部份正取位還未通知

引用:我估計只是call了部份高分考生註冊,大部份

原帖由 karen55407 於 12-10-26 發表
希望如此啦

回覆:請問已有家長收到播道結果?

我都未收到電話,希望真係會分批Call,未太絕望啦!

正取生幾乎係1/20, 備取生又係1/20. 我覺得似抽獎多D.

sansan2008 發表於 12-10-25 18:11
我們Give up 咗個offer.
thanks for your kindly reply!
因為你有更好的offer還是不想放棄自行/大抽獎?
good luck and bless you!

karen55407 發表於 12-10-26 09:20
我都覺得咁早call那些是好smart好高分的, 就是要考驗家長到底是否選播道為首選