用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 各家長,可否發表對林文燦小學的看法,了解 ...
go

各家長,可否發表對林文燦小學的看法,了解 [複製鏈接]

因未有小六派位資料,大家對呢間有何資料

0    0    0    0

你開頭好 似連人未有派位都不知, 其實家長們應該到bk該校的topic 看多d, 自己了解多d, 實地看下..

你問大家,若我好,你便會讀嗎?所以大家不論那一間學校,都應先自我了解:

回覆:buffetlover 的帖子

知就唔使問大家,唔該你用個腦諗野,你要教你教你自己人,唔好自以為是

shanshan16  咁無禮貌架!  發表於 12-10-12 17:41
悠揚  人地比下意見啫, 使唔使咁唔客氣鬧人呀!  發表於 12-10-12 10:46

回覆:Hk168 的帖子

你可以去LMC 專區看,那邊較多資料,如需更多意見也可在那裡發問。

Hk168 發表於 12-10-6 09:45
知就唔使問大家,唔該你用個腦諗野,你要教你教你自己人,唔好自以為是

...
去小一概覽/bk lmc 討論區 / bk 小一選校,都可找到答案.  看都不看舊 post便出post 問,  你的求知欲真好.....
個個好似你咁不看舊 post/ 學校資料,  出post 問"呢間學校好不好"  全港咁多小學, 咁多2013-14小一家長, bk 咪爆晒loading.

我都是見你出post 問咗數個可以從舊post或學校資料找到答案的問題而有感而發.

我肴望每位家長多看舊文, 入學校website 了解多d, 才大家開post 討論

睇番舊post, 似乎最唔用腦諗野果個係
連著校服/便服去interview都要問
‹ 上一主題|下一主題