用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 提醒!
go

提醒! [複製鏈接]

醒目開學勳章 冬日勳章 王國長老

出面明明show有新回覆
入到去就“暫無數據"
但再去蒲開嘅topic
又真係有人覆我噃~
咁即係點 :;pppp:

0    0    0    0

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

由於系統繁忙時或會稍為延長資料庫內資料的同步處理,未能即時開啟的提醒帖子,只須稍候便會回復正常,不便之處請諒。

回復 國務專員 的帖子

從來未喺app版見過提醒
一定要用返PC

國務專員  會再跟進。謝謝!  發表於 12-9-10 13:40

引用:由於系統繁忙時或會稍為延長資料庫內資料的

原帖由 國務專員 於 12-09-07 發表
由於系統繁忙時或會稍為延長資料庫內資料的同步處理,未能即時開啟的提醒帖子,只須稍候便會回復正常,不便 ...
我都有咁既情況,但之後入返去都仲係睇唔到bor, 請跟進!Thanks!

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

MingMami 發表於 12-9-8 14:05
我都有咁既情況,但之後入返去都仲係睇唔到bor, 請跟進!Thanks!
會再跟進。謝謝!

回覆:國務專員 的帖子

你呢個回覆target唔係我
但我收到提醒通知
入到去check又係“暫無數據"乜都無

引用:你呢個回覆target唔係我 但我收到提醒通知+

原帖由 小倩 於 12-09-10 發表
你呢個回覆target唔係我
但我收到提醒通知
入到去check又係“暫無數據"乜都無
me too

從此以後,快樂着你們的快樂,幸福着你們的幸福,追逐着你們的追逐。。。。。。

回覆:雪梅 的帖子

我都係!有36個提醒一個都睇唔到!點解?

國務專員 發表於 12-9-10 13:41
會再跟進。謝謝!

而家都仲係睇唔到, 仲係暫無數據, 想問幾時可以解決到呢個問題?
‹ 上一主題|下一主題