用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 美孚/荃灣/葵芳,邊個牙醫好?
go

美孚/荃灣/葵芳,邊個牙醫好? [複製鏈接]

阿女出了恆齒, 乳齒仲好實淨.  請問美孚/荃灣/葵芳, 或旺角, 有冇牙醫會氹吓小朋友? 因阿女好驚剝牙.
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

荃灣路德圍 "張心怡女牙醫".

佢好細心同好識氹小朋友架.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章

原帖由 miriam 於 11-4-6 20:05 發表

agree, 張醫生對小朋友真係好細心&有耐性

請問剝牙幾錢? 可否PM張醫生的電話給我? Thank you!
原帖由 miriam 於 11-4-6 20:05 發表

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 YYJC 於 11-4-7 17:17 發表
請問剝牙幾錢? 可否PM張醫生的電話給我? Thank you!

脫牙記憶之中好似 $250 隻, 小朋友脫牙如果家長要 keep 隻牙, 會有個細細既膠盒仔裝返住隻牙畀你, 但記得要用漂白水浸兩日喎.

另 check pm.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

‹ 上一主題|下一主題