用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 皮紋測試呃人
樓主: edea
go

皮紋測試呃人   [複製鏈接]

好多謝大家分享!
因為我聽903星期六都有個節目系同d明星做皮紋測試,d嘉賓又話幾準,我仲以為唔系厄人!唉,而家呢d偽科學,抓住我地爸爸媽媽既心理,真系好卑鄙!

引用:好多謝大家分享!因為我聽903星期六都有個

原帖由 dbskelvin0 於 13-08-14 發表
好多謝大家分享!
因為我聽903星期六都有個節目系同d明星做皮紋測試,d嘉賓又話幾準,我仲以為唔系厄人!唉 ...
903果個一定唔係呃人 出面果d係好多呃人 但呢個唔係 因為我朋友係903做 佢highly recommend 呢個分析師 仲有你可以試下book..個期有排等

引用:好多謝大家分享!因為我聽903星期六都有個

原帖由 dbskelvin0 於 13-08-14 發表
好多謝大家分享!
因為我聽903星期六都有個節目系同d明星做皮紋測試,d嘉賓又話幾準,我仲以為唔系厄人!唉 ...
The fingerprint has a long history. I did for my girl and it reveals her potential and weaknesses. You may then plan for their education types. I think it worth. The one I take didn't hard sell anything. Just let you know your kid better.

最近都收左2次電話
好在冇去..

回覆:皮紋測試呃人

要揾啱人做咁就真係好準架!我兩個早前做左,我老師解釋時真係好準,而佢採集手紋時係人手印,非用機器,另外結合了手診心理學,睇埋有冇其他問題。
可惜我老師唔睇小朋友,肯幫我只因小朋友同我溝通出問題,唔係好識教,所以先請佢出山。佢主要係教手診心理學,而非教MME (即皮紋), 唔係做太多case, 我有佢幫,我摸到某啲位了。
有同佢傾過市面上既皮紋測試,佢都係no comments,  只會話各自修行,佢冇理。
有興趣的家長, 請不要pm 我,因為我老師唔會幫人睇的啦!

回覆 cattoo 的帖子

Hi Cattoo, can u pls pm me the details in Yaumatei? many thanks.

引用:Quote:原帖由+123jump+於+10-12-30+14:16+

原帖由 Cutemom0808 於 11-02-11 發表
我看皮紋情况跟各mami又好大分別呢!

我朋友介紹去看皮紋,主要是覺得講得好似幾準plus八卦。果間皮紋中 ...
我都同個仔做過,當日寺佢未夠兩歲,result話佢唔專心,第时做功課会勞氣...當時阿仔不知專注力幾好!我覺得好流!點知兩年後一做功課....我真係噴哂血!不过我呢間都係要預約同另一曰睇report

$$$$$

回覆 breadbb 的帖子

903嗰個皮紋師係幾準, 不過收得超貴, 我一家三大一細去check收七千蚊, 大人嘅係覺得九成準, 咁貴希望阿b嘅都準啦, 仲有, 呢個皮紋師係冇嘢賣嘅, 純粹出報告, 教你點睇份報告, 教你點處理同家人相處嘅問題, scan完指紋佢亦聲稱係要送去德國嗰邊分析去會出到報告, 唔會係五分鐘就搞掂, 百幾二百蚊嗰啲通常都係呃人, check完唔係叫你買教材就係上playgroup

細咩咩 發表於 14-5-21 10:48
回覆 breadbb 的帖子

903嗰個皮紋師係幾準, 不過收得超貴, 我一家三大一細去check收七千蚊, 大人嘅係覺得 ...
請問可否提供你的皮紋師的資料呀, 我都想同小朋友睇吓.

回覆:皮紋測試呃人

一早都覺得喺,感覺同睇相差吾多,但就講到好科學咁

Cutemom0808 發表於 11-2-11 14:09
我看皮紋情况跟各mami又好大分別呢!

我朋友介紹去看皮紋,主要是覺得講得好似幾準plus八卦。果間皮紋中 ...
我想問你係邊間check皮紋?我都想check ,thanks

回覆 細咩咩 的帖子

請問可否提供呢位皮紋師的資料?

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

早知。
唯有Tempo,柔韌啱啱好,點都傍住你!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 Cutemom0808 的帖子

請問你去個間公司叫什麼名?我真係好想帶我小朋友去!但是好驚比人𠱓!

Del
‹ 上一主題|下一主題