用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請問'cool'牙費用
樓主: KK07
go

請問'cool'牙費用   [複製鏈接]

Hi Nikotyk

你仔仔共用了多少錢?

Thanks

原帖由 nikotyk 於 11-1-4 09:56 發表
我仔仔除了箍牙還有撟正倒及牙(兜下巴)已成功完成,整個過程都有6年多,他完全冇抗拒,佢係4歲時被我既牙医發現,幸好她推介了銅鑼灣既矯形牙医陳x廣,現在除了外形,咬牙发音好正,由其英文發音. ...

poorbelly & win123,
Sorry, 好耐無上BK... 剛send了矯齒醫生資料, 請check PM.
我說的矯齒醫生, 便是nikotyk所指的陳醫生. 相信他的費用屬中高, 但確是很專業.

醒目開學勳章

我都想要一些資料,
我小朋友要cool,
請pm我,thanks!
(我想要九龍區的,thanks!)

ps.因牙科保健的牙醫說不cool ,下牙"康"會増生,之後會"鞋抽"及影響說話及進食,唉...好煩呀!
請各位幫幫忙!

原帖由 Fat-C-9 於 10-7-27 08:57 發表
中環, $30,000.00, 分期付款。

Hi Fat-C-9:

可否PM我有關醫生的資料, Tks!

回復 80# nikotyk 的帖子

HI!  Nikotyk.  你好!  你個仔 撟正倒及牙(兜下巴), 是否就用 cool 就可以呢? 我個女都有此問題, 倒及很嚴重..謝謝.

Hi Strongboymama,

唔好意思咁遲覆妳.
已經PM.

原帖由 strongboymama 於 11-2-7 12:02 發表

Hi 441,
我pm咗畀你,可否請你回覆我好嗎? 謝謝!!

Hi, Fat-C9

Would you pls pm me information of your dentist.

Thx.

YY

請問有無家長識 "鄧連長" 醫生? any comments?

Fat-c-9

Could you PM me the dentist info?  Many many thanks.

原帖由 Fat-C-9 於 10-10-30 07:45 發表

資料已send!
係呀, 政府個牙科保健係唔包cool 牙的, 除非家長係公務員啦!
我都有問個政府的牙科醫院, 好鬼多限制, 都係自己揾私家醫生, 而且, 中學都無牙科保健了! ...

Hi Fat-C-9 / Delimama
    可否PM我有關醫生的資料, Tks!

也可pm醫生資料給我嗎? 謝謝!

Hi

could you PM me the dentist contact details in Central? thanks.

原帖由 Fat-C-9 於 10-10-5 11:11 發表

唔洗咁急麻, 我個醫生第一次幫我個仔檢查完, 叫我返去考慮, 考慮幾耐都得的, 我成半年後先返去揾佢!
仲有, 個醫生話, COOL牙, 幾時都COOL得, 30歲都得, 我都見診所好多成年人去做COOL牙!
而五歲就COOL牙, 個人認為 ...

Nikotyk,

Would u pls pm the detail to me.  tks.

My kid is 下顎縮入, Dr 佘崢崢 要他 帶 矯正器 (as below) for minimum 8 hours a day for 6months.

Anyone who has this similar case and tell me what I can do.  I'm very worry.

tks.

<<我仔仔除了箍牙還有撟正倒及牙(兜下巴)已成功完成,整個過程都有6年多,他完全冇抗拒,佢係4歲時被我既牙医發現,幸好她推介了銅鑼灣既矯形牙医陳x廣,現在除了外形,咬牙发音好正,由其英文發音.>>

a :hammer: :yawn:

Hi APOAAA

請問可否提供林X港醫生的資料給我,因小兒都需要COOL 牙,我想聽多點醫生的意見.謝謝!
可否E-MAIL 給我.
[email protected]

回覆 3# OfficeMgr 的文章

Hi Office Mqr

可否提供你的牙醫資料給我好嗎? Thanks!

sorry, i dont have it neither.  I am the one asking this information.  Thanks a lot.

原帖由 0930 於 11-3-30 11:20 發表
Hi Office Mqr

可否提供你的牙醫資料給我好嗎? Thanks!

回覆 1# OfficeMgr 的文章

Hi all,

i live in kowloon...can PM the information?

Delimama,

可否pm 我你的牙醫資料, 另外想問問, 快cool 是不是其他牙e都有, 定係個別e生都做.

想問你地箍牙/矯形醫生係咪唔幫小朋友"MOOK"牙& 洗牙嫁...我問過一間, 佢地話要分開醫生做....

原帖由 nikotyk 於 11-1-4 09:56 發表
我仔仔除了箍牙還有撟正倒及牙(兜下巴)已成功完成,整個過程都有6年多,他完全冇抗拒,佢係4歲時被我既牙医發現,幸好她推介了銅鑼灣既矯形牙医陳x廣,現在除了外形,咬牙发音好正,由其英文發音. ...
你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7
‹ 上一主題|下一主題