用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 國際學校d學生會唔會好open 架
go

國際學校d學生會唔會好open 架 [複製鏈接]

即係話
會唔會d男女關係好亂七八糟架
   0    0    0    0

其實係應該話:
家教的學生,男女關係會無禁亂七八糟。
同國際學校,或者本地學校無直接關係!

原文章由 clmutter 於 08-7-27 21:52 發表
即係話
會唔會d男女關係好亂七八糟架
http://www.snugglepie.com/ezb/153827.png[/img]

好奇怪,好多香港人覺得國際學校d學生好open, 但呢d人好多時根本唔識國際學校嘅學生,喺街見到兩個滿口英文嘅teenager拍拖or見到一個半個著背心+短裙滿口英文少女就話:"你睇國際學校d學生幾open", 其實年青人拍拖,著背心短裙同男女關係好亂七八糟係兩回事,真係難明.我認識幾個國際學校學生,家教好,不知幾純品,year 9/10喇,拖都未拍過,大家打開報章,成日俾人攪大個肚,掉BB落街,18歲就生咗兩件(仲要唔同老豆!),掉低兩件喺屋企自己上深圳wet嗰d,係唔係國際學校學生?

簽名被屏蔽

Agree~
本地學生盲目學左人地著衫OPEN,性行為OPEN..但思想夠唔夠OPEN先?!

原文章由 reneeleung 於 08-7-28 15:46 發表
每一次當我同d朋友講想比bb讀國際學校, 咁d人會講國際學校學生好隨便...., 咁我都係同你一樣咁回應佢地.  

你睇下報紙13,14歲比人攪大個肚, 都仲唔知自己有咗.... 等等青少年問題, 我係無乜見到係國際學校啦.

咁响 ...
親子王國以外之連結已被刪除

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題