教育王國

標題: 港同/ SPC call waiting [打印本頁]

作者: HadesBB    時間: 22-5-6 13:24     標題: 港同/ SPC call waiting

請問有冇人或朋友呢兩日已經收到港同或SPC call waiting ?

同埋想問如果港同12號前仲收唔到call,我七月係唔係要再apply叩門?定佢有位都繼續係之前有2nd in 果批揀

謝謝

作者: Charlotte_mom    時間: 22-5-6 13:47

HadesBB 發表於 22-5-6 13:24
請問有冇人或朋友呢兩日已經收到港同或SPC call waiting ?

同埋想問如果港同12號前仲收唔到call,我七月係 ...

call waiting方面我唔知
叩門有的,申唔申請過都可以叩,不過近年好少聽到7月叩門有offer,可能之前已收得7788

作者: HadesBB    時間: 22-5-6 13:57

Charlotte_mom 發表於 22-5-6 13:47
call waiting方面我唔知
叩門有的,申唔申請過都可以叩,不過近年好少聽到7月叩門有offer,可能之前已收得 ...

謝謝(emoji)(emoji)

作者: ppoon1001    時間: 22-5-6 19:50

印象中簡介會提過,如果有後補位會7月call返一些之前見過的同學再去面試,但網頁又寫如果想叩門就留意7月公佈資料
作者: popocat    時間: 22-5-10 18:58

ppoon1001 發表於 22-5-6 19:50
印象中簡介會提過,如果有後補位會7月call返一些之前見過的同學再去面試,但網頁又寫如果想叩門就留意7月公 ...

請問自行放榜後有冇家長收到港同取錄電話呢?

作者: superbaby1108    時間: 22-5-10 20:27     標題: 回覆樓主:

今天收到港同call

作者: Charlotte_mom    時間: 22-5-10 20:40

superbaby1108 發表於 22-5-10 20:27
今天收到港同call

另一jm 亦pm我話今日收到

作者: chitchit0520    時間: 22-5-10 20:53

作者: Mic.1228    時間: 22-5-10 22:43

今日下午收到spc call waiting
作者: HadesBB    時間: 22-5-11 16:26

收到call了,謝謝大家

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5