教育王國

標題: 馬鞍山綠茵K1 AM VS 駿景園樂基K1 PM [打印本頁]

作者: KOC    時間: 15-12-22 09:28     標題: 馬鞍山綠茵K1 AM VS 駿景園樂基K1 PM

小朋友早起身﹐下午要睡﹐點選好???
作者: swarovski2011    時間: 15-12-22 10:28     標題: 回覆:KOC 的帖子

樂基啦!兩間都有朋友讀緊pn,但gf嗰個覺得唔好,成日轉老師,一班學生又多,超過40人,樂基嗰個就大讚,老師亦跟學生跟得貼

作者: jj2609    時間: 15-12-22 11:52

swarovski2011 發表於 15-12-22 10:28
樂基啦!兩間都有朋友讀緊pn,但gf嗰個覺得唔好,成日轉老師,一班學生又多,超過40人,樂基嗰個就大讚,老 ...

樂基啦
作者: Mimwing    時間: 15-12-22 12:20

樂基出左result?

作者: Mimwing    時間: 15-12-22 12:21

樂基出左result?

作者: KOC    時間: 15-12-22 12:38

回覆 Mimwing 的帖子

YES

作者: vpo0615    時間: 15-12-22 16:42

我都會揀樂基.
作者: hkbu    時間: 15-12-22 16:59     標題: 回覆:Mimwing 的帖子

我會選擇樂基

作者: busydaddy    時間: 15-12-22 17:41     標題: 回覆:馬鞍山綠茵K1 AM VS 駿景園樂基K1 PM

樂基好似出名難入又名氣大,如打算考直資樂基應該是好選擇

作者: Just2share    時間: 15-12-22 18:24     標題: 引用:樂基啦!兩間都有朋友讀緊pn,但gf嗰個覺得

原帖由 swarovski2011 於 15-12-22 發表
樂基啦!兩間都有朋友讀緊pn,但gf嗰個覺得唔好,成日轉老師,一班學生又多,超過40人,樂基嗰個就大讚,老 ...
我小朋友讀緊gf pn,無成日轉老師喎!一班28人,但班主任2個助教1個,我覺得合理

作者: Just2share    時間: 15-12-22 18:25     標題: 回覆:馬鞍山綠茵K1 AM VS 駿景園樂基K1 PM

如果呢2間我都會㨂樂基

作者: swarovski2011    時間: 15-12-22 19:44     標題: 回覆:Just2share 的帖子

我估我朋友嗰班咁唔好彩!佢是上午班

作者: Just2share    時間: 15-12-22 21:28     標題: 引用:我估我朋友嗰班咁唔好彩!佢是上午班 +

原帖由 swarovski2011 於 15-12-22 發表
我估我朋友嗰班咁唔好彩!佢是上午班
我小朋友都係讀上午,得2班pn,無可能有40人一班喎!

作者: creamb    時間: 15-12-22 22:01     標題: 回覆:KOC 的帖子

揀樂基,口碑好,也出名。應以樂基和LH最出名。

作者: swarovski2011    時間: 15-12-22 22:14     標題: 回覆:Just2share 的帖子

你打聽下,應該有一班是咁多人,無錯的

作者: creamb    時間: 15-12-22 22:17     標題: 回覆:creamb 的帖子

揀樂基,口碑好,也出名。沙田馬山應以樂基和LH最出名。

作者: Mimwing    時間: 15-12-22 23:15

樓主未聽過樂基傳説?

有人

作者: KOC    時間: 15-12-23 09:23

回覆 Mimwing 的帖子

什麼??

請說出來

作者: KOC    時間: 15-12-23 09:25

回覆 Just2share 的帖子

其實我小朋友是在GF讀緊N班﹐我們班真是42人﹐其餘是28人。

作者: Just2share    時間: 15-12-23 21:27     標題: 引用:回覆+Just2share+的帖子 其實我小朋友是在

原帖由 KOC 於 15-12-23 發表

其實我小朋友是在GF讀緊N班﹐我們班真是42人﹐其餘是28人。
咁我真係意想唔到,點解會一班28人一班42人,我個班班主任好,無轉老師。

作者: swarovski2011    時間: 15-12-23 21:59     標題: 回覆:Just2share 的帖子

因為嗰班班房大d,所以可以坐多d學生

作者: karina119    時間: 16-1-8 10:43

KOC 發表於 15-12-23 09:25

係呀~ 我仔應該同你同一班喇~ 我都冇特別去數佢班有幾多人, 因為我要返工, 唔係日日去接放學, 不過去接佢果時見過, 坐晒2邊長TABLE架, 應該有成40人喇~
作者: KOC    時間: 16-1-8 11:16

回覆 karina119 的帖子

PNA AM是嗎??

作者: karina119    時間: 16-1-8 11:52     標題: 引用:回覆+karina119+的帖子 PNA+AM是嗎??

原帖由 KOC 於 16-01-08 發表

PNA AM是嗎??
係呀同學仔,不過睇黎你有更好offer 要轉k1 喇

作者: KOC    時間: 16-1-8 14:25

HELLO ! 你有沒有入 Pna whatsapp group呀?

作者: karina119    時間: 16-1-8 15:27

KOC 發表於 16-1-8 14:25

HELLO ! 你有沒有入 Pna whatsapp group呀?

冇WOR~~ 可唔可以ADD 我呀? THANKS!! 我成日都唔見到有人開WHATAPPS GROUP 呀~
作者: sunnyhoney    時間: 16-2-24 13:29

Just2share 發表於 15-12-22 18:24
我小朋友讀緊gf pn,無成日轉老師喎!一班28人,但班主任2個助教1個,我覺得合理

...
HI .. My gal has just changed to study in K1 pm at GF (Ma On Shan) since 1 Feb
She is telling me " only doing homework, singing and colouring in the class. NO sliding/ fun "
She is unhappy about that
I have not yet known any parents from the same class

May I have you some advise on the school schedule ?

I am going to call school to have advise but normally, they may not be telling the truth .
so, I wanna have some advise from the user

thank you for your help

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5