教育王國

標題: 大家小心!港泳游x㑹,教練收錢後走佬 [打印本頁]

作者: gigi3046    時間: 13-8-28 17:49     標題: 大家小心!港泳游x㑹,教練收錢後走佬

收足10堂錢,上左幾堂就no show,电話whatsapp都唔覆.
港泳x泳會/港泳游x會,健x/x sir, 請大家小心.

作者: apr2012    時間: 13-8-29 10:52

佢跟泳會, 咪向泳會投訴囉!
作者: hkspiderman    時間: 13-8-29 11:14

del.................
作者: celiacc    時間: 13-8-29 13:56

我連續兩堂亞sir因病/其它事取消,好驚
作者: Anna_myanna    時間: 13-9-1 22:52

作者: hagupit    時間: 13-9-2 14:33

作者: joemyt    時間: 13-9-2 14:36

gigi3046,如果你認為 "貨不對辦" ,例如單張講明係 Alan Tam 教,點知去到原來係 Andy Lau教。建議你去消費者委員會或香港游泳總會作出投訴。

如果你覺得有欺詐成份,例如比咗錢之後,有關泳會去如黃鶴。你直頭要去警署作出舉報。

似乎不適宜咁樣去開名在此發表!
作者: obiwan123    時間: 13-9-11 17:33

我都中咗招呀!交咗10堂$後無端端彈咗個叫Karen 嘅來教,上咗2-3堂之後又話病,又話period等等籍口唔上堂,跟住就玩失踪,呢間港泳擺明係一間黑店,大家要小心!!!
作者: chi99    時間: 13-9-11 22:07     標題: 引用:我都中咗招呀!交咗10堂$後無端端彈咗個叫K

作者: PaPa    時間: 13-9-11 23:51

我記得好似話唔識仲會免費補堂,教到識為此。

本會有一個承諾如課程完成者未能學懂游泳會免費補堂直到所有學員學懂游泳

作者: tommythumb    時間: 13-9-12 09:39

PaPa 發表於 13-9-11 23:51
我記得好似話唔識仲會免費補堂,教到識為此。

根本見到呢句野,就知道係吹上作大!!
以前都有間野又係出呢招,呃埋 d 無知人去幫襯,到要補堂個時就成日都比唔到時間!!

作者: PaPa    時間: 13-9-14 00:07

以下個post裡面有位BK會員《kinsl》在#16話他的仔仔學咗一年,唔知佢現在點呢?

http://www.edu-kingdom.com/forum ... ead&tid=2590330

作者: celiacc    時間: 13-9-14 08:38

今日個亞sir又話唔黎得!都唔知想點,重話大人先包補堂,玩晒
作者: PaPa    時間: 13-9-15 00:14

celiacc 發表於 13-9-14 08:38
今日個亞sir又話唔黎得!都唔知想點,重話大人先包補堂,玩晒
是否仲係「健SIR」和「慕SIR」?
作者: birdmom    時間: 13-9-15 14:00

[size=14.857142448425293px]香港游泳總會作出投訴
作者: gigi3046    時間: 13-9-15 15:59     標題: 回覆:PaPa 的帖子

yes

作者: crystal媽咪    時間: 13-9-15 17:39

why teahcer always sick??????
作者: LamCoco    時間: 13-9-16 15:48

暑假前有位bk會員讚到天上有,地下無㗎喎!原來黑店
作者: mokin    時間: 14-5-8 03:54

作者: kinmo    時間: 14-5-14 17:11

作者: chananan    時間: 14-5-17 23:51

作者: chananan    時間: 14-6-17 18:37

作者: alibabah    時間: 14-6-25 13:13

真係咁都得, 似乎報大會有保障, 但要四圍撲, 唉.....
作者: chris8511    時間: 14-6-27 19:13

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5