教育王國

標題: 熊熊合唱團 [打印本頁]

作者: masterunion    時間: 11-12-3 11:32     標題: 熊熊合唱團

有無家長參加過??? ANY COMMENT??
作者: samsamchan    時間: 12-2-14 20:42     標題: 引用:有無家長參加過???+ANY+COMMENT??

作者: kacywu    時間: 12-2-16 14:23

我細仔有參加過,超級差,今年1月1日他們内部還舉行了音樂分享會,孩子們唱得好差,不知到他們有没有覺得不好意思,自從那次就不敢再去學了
作者: mommymeowmeow    時間: 12-2-16 15:27

作者: mimics218    時間: 12-2-16 18:44

作者: FelixYing    時間: 12-2-20 17:31

我女女都有參加熊熊各類表演, 中樂團, TVB節目 & 自己錄VCD, 佢哋唱得幾好.
作者: sand373    時間: 12-2-25 21:32

我覺得以呢個價錢,比小朋友玩下又ok喎!....唱得差,唔知係唔係講緊我個仔果group呢....佢係最細個班(3-5歲)...哈哈...

作者: 靚靚C9    時間: 12-2-25 22:37

kacywu 發表於 12-2-16 14:23
我細仔有參加過,超級差,今年1月1日他們内部還舉行了音樂分享會,孩子們唱得好差,不知到他們有没有覺得不 ...

作者: 11B    時間: 12-2-25 23:06

佢哋無自己地方,多數租啲私人琴行練習室之類,我問完佢哋啲課程資料覺得麻麻哋!
作者: FelixYing    時間: 12-3-4 22:47

佢地有自己課室,荔枝角係總校,課室係細d但佢地升到小熊有好多表演幾會。
有好多機構常常搵佢地表演都幾忙!聽到月中同中樂團合作。
作者: summone79    時間: 12-3-6 14:36

回復 FelixYing 的帖子

Is it many 表演 need to join?
作者: Ultrawan    時間: 12-3-13 11:16

作者: adacheung1972    時間: 12-3-19 09:45     標題: 回覆:熊熊合唱團

我囝今年K3 8月會有音樂劇表演,今年仲會表演二場。

作者: milkbear23    時間: 12-3-20 15:31

我都想比囡囡去學, 有冇人而家學緊??
作者: goofybaby    時間: 12-3-27 09:41

我個女係童聲合唱團的3嵗班,好開心woh,不過未有得表演,要大個d的班才會表演和比賽,現在玩下都幾好吖。

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5