教育王國

標題: 幼稚園interivew班? [打印本頁]

作者: suki1028    時間: 10-10-14 17:34     標題: 幼稚園interivew班?

請問有冇家長知道邊度有D好既幼稚園interivew班上呀?最好係東區同唔係上幾個月個D課程啦,因為呀B十一月就要interview啦, 想俾D機會佢實習下。
作者: NICOLE123    時間: 10-10-14 17:36

原帖由 suki1028 於 10-10-14 17:34 發表
請問有冇家長知道邊度有D好既幼稚園interivew班上呀?最好係東區同唔係上幾個月個D課程啦,因為呀B十一月就要interview啦, 想俾D機會佢實習下。

最平既方法係報多幾間當練習
作者: Saloui    時間: 10-10-14 17:49

我近排放左工去炮台山既HKU SPACE上堂,見到樓下開左間中心有你所講既INTERVIEW 班,個名我唔得左, 如果你有興趣,你可以去睇下,OR我聽日上堂前可以幫你望下,希望幫到你啦~ :)
作者: suki1028    時間: 10-10-14 21:39

你講個間HKU SPACE係邊? 或者我可以自己去睇下, THANKS :)
作者: Saloui    時間: 10-10-15 13:09

係炮台山地鐵站B出口附近叫北角城中心,下面有間大家樂同CITIBANK上一層電梯就見到~
作者: suki1028    時間: 10-10-17 10:33

Thanks a lot~~ 我呢幾日去睇下先,唔該哂
作者: bearcat2003    時間: 10-10-17 14:38

不如帶佢去圖書館,反斗城,宜家...探朋友...多d從生活中學習!
作者: suki1028    時間: 10-10-20 14:37

都係既,俾佢地接觸多D身邊既事物係會有好大幫助既
作者: KCRCSharonB    時間: 10-10-20 15:25

我囡囡最近開始識怕羞,唔係好鍾意同陌生人講嘢,同埋唔鍾意响人前唱歌(但在家就好似開籠雀咁,連電視劇主題曲都識跟住哼 ),好驚佢interview時唔肯講嘢,都唔知點train佢好?!
作者: suki1028    時間: 10-10-21 10:54

我呀仔都係呀,越大越怕羞 ,所以先想揾D面試班俾佢試下,我前日去咗Saloui講個間learning centre睇,都好似幾好,都幫仔仔報咗下星期,希望有用啦

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5